Etusivu

Hei, kiinnostaako nettiraamattukoulu, jota on helppo lähestyä ja jota voi aluksi opiskella kotona?

Nettiraamattukoulu on helppo tapa aloittaa Raamatun opiskelu ja tutustua pääoppeihin. Nettiraamattukoulu on ensisijaisesti matalan kynnyksen paikka aloittaa opiskelu, mutta myöhemmin myös muita tasoja on mahdollista lisätä opintoihin.

Nettiraamattukoulu palvelee muun muassa niitä henkilöitä, jotka eivät asu paikkakunnalla, jossa on raamattukoulu, tai jotka työn tai opiskelun vuoksi eivät voi osallistua raamattukoulun tunneille. Nettiraamattukoulu palvelee samalla pieniä seurakuntia.

Nettiraamatukoulussa voi opiskella 3 eri tasolla:

1. taso: tutustumistaso (25 op)

Oppilas opiskelee netissä olevan materiaalin itsenäisesti ja suorittaa monivalintakysymyksiin perustuvan tentin.Tutustumistason tehtävänä on innostaa opiskelemaan lisää esim. raamattukoulussa tai nettiraamattukoulun 2. tasolla.

2. taso: raamattukoulutaso (35-55 op)

Oppilas opiskelee suorittamalla opinnot paikallisen seurakunnan opintopiirissä, tulee mukaan teemaviikonloppuihin ja opiskelee itsenäisesti netti- ym. materiaalin avulla

3. taso: jatko-opiskeluun valmistava taso, 40 op, 80 op. (25 op + 55 op) jälkeen 40 op.

Oppilas suorittaa mm. itseopiskeluna kirjaraportteja ja suorittaa opintoja paikallisesti seurakunnan opintopiirissä tai viikonloppuseminaareissa.

Opiskelija sopii opintojen hyväksilukemisesta seurakuntien raamattukoulujen kanssa. Nettiraamattukoulussa opettajina on pastoreita ja raamattukouluopettajia. 3. tason kurssit ovat pääasiassa ohjattuja itseopiskeluprojekteja, joissa ohjaajina toimivat akateemisesti suuntautuneet pastorit.

Moodle